Categorieën
Wonen

Gloednieuw jaar, nieuw van binnen!

Met het nieuwe jaar komen ook de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Het is waar dat we eigenlijk al een tijdje in het splinternieuwe jaar zitten, maar toch heeft deze blog te maken met het maken van keuzes en het weer zelf leren kennen tijdens het maken ervan. Lees op deze blogsite meer over hoe ik dit jaar echt voor mezelf ben gebleven en hoe ik mijn leven heb opgewaardeerd!

De start

Als u van plan bent iets aan uzelf te veranderen, moet u ook de omgeving aanpassen waarin u zich bevindt. Met het nieuwe jaar komen ook gloednieuwe patronen en ook gezwellen. De laatste tijd ben ik eigenlijk veel meer gaan nadenken over interieurontwerp, dus dit is waar ik me dit jaar op wilde concentreren.

Om te beginnen wilde ik mijn hele interieur veranderen. Ik had een nogal moderne binnenkant, niet altijd Scandinavisch, maar eigentijds. Herken je dat je van plan bent je cadeau van binnen helemaal van je af te schudden? Ik had dat erg slecht met mijn huis. Daarom wenste ik een make-over om het jaar goed te beginnen. Maar wat zijn de meest up-to-date rages in stijl?

Heet & plaatsvindt

Als je het meest recente nieuws op het gebied van interieurstyling moet geloven, zijn de landelijke, Scandinavische en industriële binnenkant nog steeds onafscheidelijk van het bestaande binnenlandschap. Ik verlangde naar iets anders, dus ik ging op zoek naar iets anders.

Van lichte kleuren in mijn moderne interieur, ben ik volledig getransformeerd naar een donkere en stijlvolle levende rage. Hier komen volledig natuurlijke vormen, producten en ook diepe kleuren tot hun recht. Precies waar dit jaar in mijn situatie het belangrijkste voor is.

In mijn bestaande interieur zul je gebroken wit met lotionwit en pastelbeige niet snel meer ontdekken. Voor mij draait het dit jaar allemaal om aubergine, donkerblauw en andere componenten die voor een traditioneel tintje zorgen. Maar welke componenten zorgen hiervoor?

Het is gedaan in de details

Naast de meubels, kussens en ook tapijten was het ook nodig om mijn diverse andere accessoires een uitstekende opfrisbeurt te geven. Dat is precies hoe ik helemaal verliefd werd op het vloerspiegelpatroon. Helaas kon ik nergens in de winkels een geweldig duplicaat vinden.

Daarna begon ik het internet te bekijken en ontdekte ik Glassby vrijwel onmiddellijk. Het kopen van een op maat gemaakte spiegel bij Glassby is eigenlijk als een droom die tot leven komt. Ze leverden een geweldig luisterend oor dat tot uiting komt in het meer dan beste resultaat. Met mijn sfeervolle vloerspiegel zorg ik er toch voor dat er een beetje licht in mijn wat donkerdere binnenkant komt. Dat is precies hoe ik de perfecte sfeer creëerde om met mezelf om te gaan!

Geef een reactie